Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Ώρα Ελλάδος

Η Ώρα είναι:

Δημοσιεύσεις

Επισκέπτες

Σήμερα: 18

Χθές: 14

Εβδομάδα: 217

Μήνας: 57

Συνολικά: 57321

Currently are 10 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Αρχείο Άρθρων

booked.net

QR-Code Ιστοσελίδας

Το σχολικό έτος 2016-2017 το σχολείο μας ίδρυσε το έργο ‘Treasure Hunt: Discover the Maths and Geometry hidden in the corners of your city’.  

Στο έργο αυτό συμμετείχαν σχολεία από την Κύπρο, την Ιταλία και την Πορτογαλία.  Οι μαθητές της ‘Β τάξης του σχολείου μας ήρθαν σε επαφή και συνεργάστηκαν με συνομηλίκους τους από άλλες Ευρωπαϊκές χώρες με στόχο να ανακαλύψουν τις μαθηματικές αναφορές που κρύβονται παντού στον περιβάλλοντα χώρο μας. Από έργα τέχνης και κτίρια μέχρι απλά πεζοδρόμια και αντικείμενα όπως ο χαρταετός, τα μαθηματικά και η γεωμετρία είναι εκεί και μας δίνουν την ευκαιρία να συνειδητοποιήσουμε ότι η γνώση δεν περιορίζεται στην σχολική αίθουσα και την διδακτέα ύλη αλλά συνδέεται με την καθημερινότητα μας, είναι απεριόριστη και μπορούμε να την προσεγγίσουμε με εναλλακτικούς και διασκεδαστικούς τρόπους. Οι μαθητές χρησιμοποίησαν και εμπλούτισαν τις μαθηματικές τους γνώσεις, εξοικειώθηκαν με την χρήση των Νέων Τεχνολογιών, εξάσκησαν τις γλωσσικές τους δεξιότητες  στα Αγγλικά  και ενεπλάκησαν σε ποικίλες δημιουργικές δραστηριότητες.

Μετά από αξιολόγηση του έργου , η Εθνική Υπηρεσία Υποστήριξης απένειμε στο σχολείο μας  την Εθνική Ετικέτα Ποιότητας. Στην συνέχεια το έργο έλαβε και Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ποιότητας.

Εσωτερική Αυτοαξιολόγηση

200 Χρόνια από το 1821

Η καθ΄ ημάς Μικρά Ασία

Σχολείο Πρέσβης

Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο

Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο

Σύνδεσμοι Πολιτισμού ΥΠΑΙΘ