Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Language Selection

Greek Greek

Επισκέπτες

Σήμερα: 0

Χθές: 25

Εβδομάδα: 81

Μήνας: 580

Συνολικά: 36878

Currently are 11 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Αρχείο Άρθρων

booked.net

Ακολουθείστε μας

FaceBook ΠΛΠΠ

QR-Code Ιστοσελίδας

Το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων (http://senja.gr) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που προκαλεί νέους επιχειρηματίες να παρουσιάσουν την επιχειρηματική τους ιδέα στο ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο του προγράμματος της «Εικονικής Επιχείρησης» η Α΄ Τάξη του Πειραματικού Λυκείου Πανεπιστημίου Πατρών δημιούργησε για το σχολικό έτος 2018-2019 την Εικονική Επιχείρηση VACTIRiA (https://www.facebook.com/VAKTIRiASEN/). 

Η εταιρεία VACTIRiA προτείνει ανεπιφύλακτα στους ανθρώπους με προβλήματα όρασης ένα εξειδικευμένο μπαστούνι με μηχανισμό τελευταίας τεχνολογίας. Είναι μια ξεχωριστή επιχειρηματική ιδέα που υλοποιείται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Η VACTIRiA υπόσχεται την ενίσχυση της ποιότητας ζωής των ανθρώπων με μερική ή ολική τύφλωση με πολύ μικρό οικονομικό κόστος. Το όνομα του προϊόντος προέρχεται από την Αρχαία Ελληνική γλώσσα κι έχει την έννοια του μπαστουνιού.
Οι μαθητές είχαν τη χαρά να συμμετέχουν στην εμπορική μαθητική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα τη Παρασκευή 01/03/2019 στο The Mall Athens. Μεγαλύτερη όμως χαρά ήταν το Βραβείο Κοινωνικής Καινοτομίας που τους απονεμήθηκε τη Δευτέρα 06/05/2019 στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών από το Δημοσιογράφο Γιάννη Πολίτη υπό την παρουσίαση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.