Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Ώρα Ελλάδος

Η Ώρα είναι:

Δημοσιεύσεις

Επισκέπτες

Σήμερα: 18

Χθές: 14

Εβδομάδα: 217

Μήνας: 57

Συνολικά: 57321

Currently are 6 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Αρχείο Άρθρων

booked.net

QR-Code Ιστοσελίδας

×

Σημείωση

Folder doesn't exist or doesn't contain any images

Το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η  προσομοίωση του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου - Europa.S. T.E.EN.S.,

με θέμα « Ευρωεκλογές του 2019: τα αποτελέσματα των εκλογών, η δημοκρατία, η συμμετοχή του Ευρωπαίου πολίτη στα κοινά και ο ρόλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» με τη συμμέτοχη 3 σχολείων της Πάτρας. Η δράση υλοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Έρευνας & Κατάρτισης Ευρωπαϊκών Θεμάτων –I.R.T.E.A. σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Patras, στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.   

Το σχολείο μας συμμετείχε με 9 «ευρωβουλευτές», οι οποίοι κλήθηκαν να συζητήσουν με τους συναδέλφους τους θέματα όπως η πράσινη ανάπτυξη και  οι  μεταναστευτικές πολιτικές των Ευρωπαϊκών χωρών, όπως και τροποποιήσουν και να ψηφίσουν  απόφαση της ολομέλειας   του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Οι μαθητές που συμμετείχαν ήταν η Αλεξοπούλου Μάρη, η Αθανασοπούλου Δανάη, η Βανταράκη Φαίδρα, η Δρίζη Δανάη και ο Ευθυμιόπουλος Βασίλης από τη Β’ Λυκείου, όπως  και η Βελισσάρη Κατερίνα, η Γιαννακοπούλου Νικολίτσα, η Γκουμοπούλου Βιβή και η Παπαθανασίου Ιωάννα από την Α’ Λυκείου.  Τους μαθητές συνόδευσαν οι υπεύθυνες καθηγήτριες, κα Μητρούλια Σοφία, Φιλόλογος, και  κα Νταή Βασιλική, Αγγλικής Γλώσσας.

 

Εσωτερική Αυτοαξιολόγηση

200 Χρόνια από το 1821

Η καθ΄ ημάς Μικρά Ασία

Σχολείο Πρέσβης

Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο

Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο

Σύνδεσμοι Πολιτισμού ΥΠΑΙΘ