Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Ώρα Ελλάδος

Η Ώρα είναι:

Δημοσιεύσεις

Επισκέπτες

Σήμερα: 0

Χθές: 18

Εβδομάδα: 0

Μήνας: 57

Συνολικά: 57321

Currently are 8 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Αρχείο Άρθρων

booked.net

QR-Code Ιστοσελίδας

20220204 202551 minΠαρά τις δύσκολες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία, η σχολική κοινότητα του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών δεν ξέχασε τη μάχη που δίνουν τα παιδιά που νοσούν από καρκίνο.

Έτσι αποφάσισαν με τη συνδρομή των καθηγητών τους να συνεισφέρουν στο πολύπλευρο έργο του Συλλόγου Γονιών Παιδιών με Καρκίνο «Φλόγα». Αξιοποίησαν το ημερολόγιο 2022 που εξέδωσε το σχολείο για τα 100 χρόνια από την καταστροφή της Σμύρνης, με την επιμέλεια της καθηγήτριας Ελένης Καννά, και το ποσό που συγκέντρωσαν από τις πωλήσεις του το διέθεσαν στη «Φλόγα».

Συγκεκριμένα η κ. Καννά μαζί με την μαθήτρια του σχολείου Εμμέλεια Ηλιοπούλου επισκέφτηκαν τα γραφεία του τμήματος Πάτρας της «Φλόγας» και πρόσφεραν το ποσό των 646 ευρώ.      

Δεν είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο σχολείο στέκεται αρωγός στο έργο της «Φλόγας». Έχοντας γνωρίσει το έργο που επιτελεί χρόνια τώρα στέκεται δίπλα του με ουσιαστική προσφορά.  

Οι εκπρόσωποι του τοπικού παρατήματος της «Φλόγας» εκφράζουν δημοσίως τις θερμές τους ευχαριστίες προς τη σχολική κοινότητα του Πειραματικού Λυκείου του Πανεπιστημίου Πατρών επισημαίνοντας ότι έχει ιδιαίτερη σημασία το γεγονός ότι πίσω από αυτή την προσφορά είναι παιδιά.

ΛΕΖΑΝΤΑ : Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά  Βίλλυ Φωτοπούλου (εθελόντρια της «Φλόγας») Εμμέλεια Ηλιοπούλου, Ελένη Καννά και Αγγελική Ζαφείρη (εκπρόσωπος «Φλόγας» Πάτρας

Εσωτερική Αυτοαξιολόγηση

200 Χρόνια από το 1821

Η καθ΄ ημάς Μικρά Ασία

Σχολείο Πρέσβης

Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο

Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο

Σύνδεσμοι Πολιτισμού ΥΠΑΙΘ