Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Ώρα Ελλάδος

Η Ώρα είναι:

Δημοσιεύσεις

Επισκέπτες

Σήμερα: 0

Χθές: 18

Εβδομάδα: 0

Μήνας: 57

Συνολικά: 57321

Currently are 7 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Αρχείο Άρθρων

booked.net

QR-Code Ιστοσελίδας

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στο Βραβείο Ζαχάρωφ, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο σε άτομα ή οργανώσεις που μέσα σε αντίξοες συνθήκες προάγουν την ελευθερία της σκέψης. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η αναγόρευση των σχολείων-πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στα σχολεία τα οποία υλοποίησαν με επιτυχία δράσεις στο Πρόγραμμα «Σχολεία - Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» κατά την σχολική χρονιά 2018-2019.

Ανάμεσα στα σχολεία που διακρίθηκαν, το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών αναγορεύτηκε Πρέσβης, σε μία τελετή στην οποία παρευρέθηκαν Ευρωβουλευτές, όπως και ο  κ. Τσουτσοπλίδης, ο Επικεφαλής του Γραφείου ΕΚ στην Ελλάδα. Το σχολείο μας εκπροσώπησε η Senior Ambassador, εκπαιδευτικός κα Ντρέκη Ελένη, η οποία παρέλαβε τα τιμητικά διπλώματα εκ μέρους των μαθητών Junior Ambassadors.

Αυτή η τελετή αποτέλεσε το επιστέγασμα πολλών δράσεων που πραγματοποίησαν οι μαθητές κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, αλλά και το έναυσμα για νέες ιδέες και δράσεις. Συγχαρητήρια στους μαθητές-πρέσβεις, όπως και στους συμμαθητές τους που συμμετείχαν ενεργά στην ολοκλήρωση αυτής της δράσης.

Εσωτερική Αυτοαξιολόγηση

200 Χρόνια από το 1821

Η καθ΄ ημάς Μικρά Ασία

Σχολείο Πρέσβης

Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο

Διδακτικές Διαδρομές στο Σημερινό Σχολείο

Σύνδεσμοι Πολιτισμού ΥΠΑΙΘ