Πειραματικό Λύκειο Πανεπιστημίου Πατρών

Καλώς ήρθατε στην ιστοσελίδα μας

Language Selection

Greek Greek

Επισκέπτες

Σήμερα: 10

Χθές: 62

Εβδομάδα: 72

Μήνας: 1352

Συνολικά: 35119

Currently are 15 guests and no members online

Kubik-Rubik Joomla! Extensions

Αρχείο Άρθρων

booked.net

Ακολουθείστε μας

FaceBook ΠΛΠΠ

Την Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019 το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα διοργάνωσε εκδήλωση αφιερωμένη στο Βραβείο Ζαχάρωφ, το οποίο απονέμεται κάθε χρόνο σε άτομα ή οργανώσεις που μέσα σε αντίξοες συνθήκες προάγουν την ελευθερία της σκέψης. Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε η αναγόρευση των σχολείων-πρέσβεων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στα σχολεία τα οποία υλοποίησαν με επιτυχία δράσεις στο Πρόγραμμα «Σχολεία - Πρέσβεις του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου» κατά την σχολική χρονιά 2018-2019.

Ανάμεσα στα σχολεία που διακρίθηκαν, το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Πατρών αναγορεύτηκε Πρέσβης, σε μία τελετή στην οποία παρευρέθηκαν Ευρωβουλευτές, όπως και ο  κ. Τσουτσοπλίδης, ο Επικεφαλής του Γραφείου ΕΚ στην Ελλάδα. Το σχολείο μας εκπροσώπησε η Senior Ambassador, εκπαιδευτικός κα Ντρέκη Ελένη, η οποία παρέλαβε τα τιμητικά διπλώματα εκ μέρους των μαθητών Junior Ambassadors.

Αυτή η τελετή αποτέλεσε το επιστέγασμα πολλών δράσεων που πραγματοποίησαν οι μαθητές κατά την προηγούμενη σχολική χρονιά, αλλά και το έναυσμα για νέες ιδέες και δράσεις. Συγχαρητήρια στους μαθητές-πρέσβεις, όπως και στους συμμαθητές τους που συμμετείχαν ενεργά στην ολοκλήρωση αυτής της δράσης.